perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Imatran ajojen lauantaipäivä oli vilkas poliisin näkökulmasta

Imatra. Lauantai oli poliisin näkökulmasta vilkkain päivä Imatran ajojen aikana. Poliisilla oli Kaakkois-Suomen kaupungeista eniten tehtäviä Imatralla.

– Lauantai oli muita päiviä huomattavasti vilkkaampi meidän näkökulmastamme. Saimme melko paljon ilmoituksia tappeluista ja niihin puutuimme useita kertoja illan ja yön aikana. Myös muita häiriöitä oli tavallista lauantaita enemmän, komisario Kalle Heijari Kaakkois-Suomen poliisilaitoksesta kertoo.

Liikenteessä poliisi valvoi myös lauantaina kuljettajien ajonopeuksia ja ajokuntoa. Poliisi epäilee yhtä henkilöauton kuljettajaa törkeästä rattijuopumuksesta.

Myös lauantaina onnettomuus kilparadalla

Poliisi sai lauantaina iltakuuden aikaan ilmoituksen, jonka mukaan Imatran ajon kilparadalla oli tapahtunut onnettomuus. Onnettomuus oli toinen viikonlopun aikana. Moottoripyörällä kaatunut kuljettaja loukkaantui ja hänet kuljetettiin saamaan hoitoa.

– Poliisipartio on käynyt onnettomuuspaikalla, mutta meillä ei ole syytä tutkia tapahtunutta näillä tiedoilla. Onnettomuuden syyn tutkinta on nyt tapahtumajärjestäjän vastuulla ja me alamme tutkia tapahtunutta, jos jokin tämänhetkisessä tilanteessa muuttuu, kertoo Heijari.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT