Ruotsi. Kolme miestä – isä ja kaksi teini-ikäistä poikaa – pidätettiin sunnuntai-iltana Etelä-Tukholmassa seksuaalirikoksesta epäiltyinä, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Miehiä epäillään teini-ikäisen tytön raiskauksesta hotellissa, kertoo Aftonbladet.

Aftonbladetin tietojen mukaan rikosepäily liittyy törkeään lapsen raiskaukseen ja laittomaan vapauden riistoon.

Poliisi vahvistaa lehdille, että kaksi hotellihuonetta on eristetty ja oikeuslääketieteen asiantuntijat tutkivat niitä.

– Meillä on ollut raiskaustapaus. Raiskauksesta on aloitettu esitutkinta, ja tutkimme sitä edelleen, kertoo poliisin alueellisen komentokeskuksen päivystäjä Fredrik Andersson, lehdille.

Poliisi epäilee, että tyttö on väkisin otettu autoon ja viety sen jälkeen hotellihuoneeseen.

Aftonbladetin saamien tietojen mukaan hälytyksen soittivat teini-ikäisen tytön ystävät, ja poliisi löysi hänet sosiaalisen median kautta.

Pidätetyt ovat Aftonbladetin lähteiden mukaan 35-vuotias mies ja hänen kaksi teini-ikäistä poikaansa. Heidät pidätettiin maanantai-iltana todennäköisin syin epäiltyinä.

Nuorempaa pojista epäillään törkeästä lapsen raiskauksesta ja laittomasta vapauden riistosta. Vanhempaa poikaa ja isää epäillään laittomasta vapauden riistosta, kertoo Aftonbladet.

– Olemme aloittaneet esitutkinnan törkeästä raiskauksesta. Epäiltyjen pidätyksen lisäksi on takavarikoitu myös auto, kertoo poliisin päivystäjä Fredrik Andersson SVT:lle.

SVT:n mukaan vielä on epäselvää, epäilläänkö kaikkia kolmea pidätettyä miestä törkeästä raiskauksesta.

– Tutkimme asiaa. Tässä tapauksessa on myös muita rikosepäilyjä, sanoo Fredrik Andersson tiedotusvälineille.

Aiheeseen liittyen