Tampere ti 20.11. klo 17.17. Puutarhakadulla sijaitsevassa kauppaliikkeessä asioi tiistai-iltapäivällä 27-vuotias mies, joka otti hyllystä jäätelön ja poistui kassalinjojen ohi maksamatta tuotetta. Miehellä oli 34 aiempaa anastusrikosta vuoden sisään. Miestä epäillään näpistyksestä.

Jyväskylä ti 20.11. klo 17.00. Väinönkadulla sijaitsevassa marketissa asioi 26-vuotias nainen, joka oli laittanut jäätelöpaketin ja juomatölkin taskuunsa myymälässä ja poistunut sieltä maksamatta tuotteita. Nainen oli luovuttanut jäätelön puolitutulleen kaupan ulkopuolella, mutta juomatölkki saatiin takaisin. Naisella oli 10 aiempaa omaisuusrikosta vuoden aikana. Naista epäillään näpistyksestä.

Kangasala ti 20.11. klo 17.50. Sisä-Suomen poliisipartio pysäytti tarkistukseen Sahalahdentiellä henkilöauton. Autoa kuljetti 62-vuotias mies, jolle suoritettiin puhalluskoe tuloksella 1,01 mg/l. Mies otettiin kiinni ja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,92 mg/l. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa saatiin poliisin haltuun. Miestä epäilään törkeästä rattijuopumuksesta.

Nokia ti 20.11. klo 18.20. Sisä-Suomen liikenneyksikön partio valvoi liikennettä Nokian Siurossa. Siurontiellä ratsiaan ajoi henkilöauto, jonka mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0,54 mg/l. Miehelle tehtiin tarkkuusalkometrikoe poliisin partioautossa ja tulos ylitti rattijuopumuksen rajan. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Miestä epäillään rattijuopumuksesta.

Tampere ke 21.11. klo 01.06. Sisä-Suomen poliisipartio pysäytti auton tarkistukseen Automiehenkadulla. Autoa kuljetti 20-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 1,65 mg/l tuloksen. Selvisi, että kuljettaja on määrätty ajokieltoon, eli hänellä ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Miehellä oli 31 aiempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Tampereen pääpoliisiasemalla suoritettu tarkkuusalkometrikoe näytti myös törkeän rattijuopumuksen lukemaa, joten sen lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Aiheeseen liittyen