Poliisin tiedon mukaan tappelu on järjestetty lauantaina päivällä Kirkkonummella sijaitsevalla sorakentällä. Poliisin tiedon mukaan paikalla on ollut useita kymmeniä osallistujia.

Poliisi sai lauantaina 29.7.2017 tiedon vakavasti loukkaantuneesta miehestä Kehä 1 -varrella. Paikalle lähti poliisi sekä ensihoidon yksiköitä.Paikalta tavattiin loukkaantuneen miehen lisäksi kolme muuta miestä, jotka otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Mies oli vakavasti loukkaantunut ja ensihoidon yksikkö kuljetti hänet sairaalaan.

Poliisin tähän asti suorittaman tutkinnan perusteella on syytä epäillä, että kaikki paikalta tavatut miehet olivat olleet osallisina Kirkkonummella Kiilatiellä järjestetyssä jalkapallojoukkueiden kannattajien välisessä joukkotappelussa. Poliisin tiedon mukaan miehet olivat paluumatkalla tapahtumasta, kun uhrin tila oli yhtäkkiä Kehä 1:llä huonontunut, ja he olivat soittaneet hätäkeskukseen.

Sairaalahoitoon kuljetetulla miehellä oli vakavia vammoja, mutta hänellä ei ole enää hengenvaaraa. Poliisin kiinniottamia miehiä ei ole enää syytä epäillä uhriin kohdistuneesta väkivallasta ja heidät vapautettiin samana päivänä.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä vihjeet.espoo@poliisi.fi tai 0295 413 031.

Aiheeseen liittyen