Riihimäki. Lauantaina 9.1.2021 klo 13.38 aikaan partio pysäytti Saturnuksenkadulla henkilöauton, jota kuljetti 40-vuotias mies. Miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja tämä oli 33. ajo-oikeudetta ajo vuoden sisällä. Mies puhalsi 0 promillea, mutta huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lahti. Hirsimetsäntiellä sunnuntaina puolen yön jälkeen partio pysäytti henkilöauton poikkeavan ajotavan vuoksi. Autoa kuljetti 40-vuotias mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0 promillea, mutta huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Mies käytettiin verikokeissa. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Lahti. Kausantiellä lauantaina 09.01.2021 klo 23 aikaan partio kääntyi henkilöauton perään, joka pysähtyi erään kiinteistön pysäköintialueelle. Kuljettajan paikalta nousi 34-vuotias mies, joka puhalsi alkometriin 0 promillea. Mies oli ajokiellossa ja huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Autosta löytyi huumausaineeksi epäiltyä jauhetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä huumausainerikoksesta.

Asikkala. Lauantaina 9.1.2021 klo 22 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Urajärventielle, jossa henkilöauto oli suistunut penkkaan. Auton omistaja ajo-oikeudeton 54-vuotias mies tavattiin kävelemästä pois tapahtumapaikalta. Mies puhalsi seulonta-alkometriin  0.05 mg/l. Mies kieltäytyi huumausainepikatestistä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Orimattila. Lauantaina 9.1.2021 klo 09.30 aikaan partio pysäytti Erkontiellä henkilöauton, jota kuljetti 62-vuotias mies. Mies oli ajokiellossa ja puhalsi 0 promillea. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Miehen auto oli katsastamaton ja siinä oli kiinni väärät rekisterikilvet. Mies käytettiin verikokeissa ja häntä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, huumausaineen käyttörikoksesta, sekä ajoneuvorikkomuksista.

Kuvituskuva: arkisto/poliisi

Aiheeseen liittyen