torstai, 7 joulukuun, 2023

Jälleen uusi ammuskelu Södertäljessä – yksi henkilö kuoli

Ruotsi. Södertäljen Ronnassa ammuttiin lauantaina kuoliaaksi 40-vuotias mies. Ammuskelu oli neljäs viikon sisään kaupungissa, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisi sai 1.10. kello 19.41 hälytyksen ammuskelusta Ronnan koulun lähellä Södertäljessä. Paikalta löydettiin 40-vuotias mies loukkaantuneena ja poliisi vahvisti kello 22.30, että hän oli kuollut saamiinsa vammoihin.

– Väkivalta on muuttanut luonnettaan. Meillä on yhä nuorempia tekijöitä. Lisäksi  viimeisimmät ammuskelut ovat tapahtuneet iltapäivällä ja alkuillasta, mitä emme ole ennen nähneet, sanoo paikallispoliisin aluejohtaja Caroline Aspegren lehdille.

Aftonbladetin mukaan mies sai osuman päähän ja rintaan. Hän on 50. ammuskeluissa kuollut henkilö tämän vuoden aikana Ruotsissa.

Poliisi ei halua kommentoida sitä, onko viime päivinä Södertäljessä tapahtuneiden ampumisten välillä yhteyttä. Asiaa kuitenkin tutkitaan, toteaa SVT.

Viimeisimmästä ampumisesta poliisilla ei ole vielä ketään epäiltyä, mutta aikaisemmista tapauksista epäiltyinä on pidätetty useita henkilöitä, lehdet kertovat.

Kuva: Aftonbladet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT