torstai, 30 toukokuun, 2024

Järvenpään ravintola-ampumisen tutkinta etenee kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla

Järvenpäässä Wärtsilänkadulla 20.4. iltakahdeksalta tapahtuneen ampumavälikohtauksen esitukinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa. Tutkinnassa tehdään edelleen paljon kuulusteluita sekä teknistä tutkintaa, kertoo poliisi.

– Henkilötodistelulla tulee oletettavasti olemaan suuri merkitys tapahtumien kulun sekä koko tapauksen selvittämisessä. Kuulusteluita tehtiin osin jo viikonlopun aikana ja niiden tekeminen jatkuu edelleen. Meillä on tällä hetkellä hyvä käsitys tapahtumien kulusta, mutta yksityiskohdista tiedottaminen tässä vaiheessa voisi vaarantaa esitutkinnan. Sen voin kuitenkin todeta, että poliisin tietojen mukaan lauantai-illan ampumavälikohtauksessa oli kyse toisensa entuudestaan tuntevien henkilöiden välienselvittelystä, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sanna Rentola.

Ampumavälikohtauksessa loukkaantuneet kaksi henkilöä ovat edelleen sairaalahoidossa, mutta heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

– Olemme pyytäneet mahdollisia silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä tapaukseen liittyen ja niitä tulee meille edelleen. Kaikki tietoja emme kuitenkaan voi julkisuuteen kertoa esitukinnan turvaamiseksi. Tiedotamme tutkinnan edistymisestä lisää, kun se tukintaa vaarantamatta on mahdollista, sanoo Rentola.

– Tapauksen silminnäkijöitä ja asiasta jotain tietäviä pyydämme edelleen lähettämään tietonsa poliisin vihjepostiin vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi ,Rentola kehottaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT