Lohjalla sunnuntaina tapahtuneessa henkilöauton ulosajossa loukkaantuneista yksi on menehtynyt sairaalahoidossa, tiedottaa poliisi

Lohjan Talpelantiellä tapahtui sunnuntai-iltana henkilöauton ulosajo, jossa kuljettajan lisäksi oli auton kyydissä neljä alaikäistä nuorta. Kaikki autossa olleet olivat paikkakuntalaisia nuoria.Poliisi on saanut tiedot, että yksi ulosajossa vakavasti loukkaantunut 17-vuotias tyttö on menehtynyt sairaalahoidossa tiistai-iltana. Tämän lisäksi yksi nuori on edelleen sairaalahoidossa, mutta hänellä ei poliisin tietojen mukaan ole välitöntä hengenvaaraa.

Menehtymiseen liittyvästä kuolemansyyntutkinnasta poliisi ei salassapidosta johtuen tiedota tarkemmin.

Poliisin esitutkinta jatkuu mm. teknisellä tutkinnalla, ja myöhemmin osallisten kuulemisella.

Ajoneuvon kuljettajana toiminutta 17-vuotiasta poikaa, joka ajoi poikkeusluvalla, epäillään törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi vammatuottamuksesta, sekä kuolemantuottamuksesta. Hänen ei kuitenkaan epäillä olleen päihtynyt.

Aikaisemmassa tiedotteessa poliisi mainitsi, että tapahtumapaikalla olisi 30 km/h nopeusrajoitus, mutta tämä tieto on ollut virheellinen. Onnettomuustiellä nopeusrajoitus on 60 km/h. Ulosajon ja onnettomuuden syystä poliisilla ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Aiheeseen liittyen