sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Joensuussa uponnut veteen maastoajoneuvo – poliisi pyytää tapaukseen liittyviä havaintoja

Joensuu. Maanantaina Joensuussa Pyhäselkään uponneen maastoajoneuvon kyydissä oli uppoamishetkellä kaksi henkilöä, joista toinen pelastautui itse.

Joensuussa 18.3.2024 Pyhäselkään uponneen maastoajoneuvon kyydissä on ollut tapahtumahetkellä kaksi ihmistä, joista kuljettajana toiminut henkilö on toimitettu sairaalahoitoon yliopistosairaalaan. Kuljettajaa ei ole voitu kuulla asiassa. Hänen tilansa on vakava, kertoo poliisi.

Ajoneuvosta tehtyjen havaintojen mukaan se on liikkunut ennen uppoamista Noljakan ja Linnunlahden edustalla ja ajanut sulaan kohtaan. Ajoneuvo on uponnut hyvin nopeasti. Useampi henkilö on nähnyt tapauksen ja ilmoittanut asiasta välittömästi hätäkeskukseen. Kyydissä ollut matkustaja on päässyt poistumaan ajoneuvosta ennen sen uppoamista. Kuljettajana ollut henkilö on saatu pelastettua noin kolmen metrin syvyydessä olevasta ajoneuvosta noin puoli tuntia tapahtuman jälkeen.

Asiaan liittyvät yleisöhavainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi ,vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT