perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Juhannus sujui Länsi-Uudellamaalla normaalin viikonlopun tavoin

Länsi-Uusimaa. Juhannusta vietettiin Länsi-Uudenmaan alueella melko rauhallisesti. Tehtävämäärät eivät juuri poikenneet tavallisesta kesäviikonlopusta, ja ainakin toistaiseksi vakavilta henkeen ja terveyteen kohdistuvilta rikoksilta on vältytty. Poliisin tehtävissä korostuivat etenkin erilaiset häiriökäyttäytymiset ja väkivallanteot sekä ratti- ja vesiliikennejuopumukset, kertoo poliisi.

Poliisi valvoi juhannusliikennettä teillä ja vesillä. Tieliikenteessä vältyttiin isommilta onnettomuuksilta.

Vesiliikennettä poliisi valvoi Lohjanjärvellä ja Hiidenvedellä. Poliisi liikkui vesillä niin poliisilaitoksen omalla veneellä kuin kesäksi Poliisiammattikorkeakoulusta lainaan saadulla vesiskootterilla. Juhannuksen aikaan tarkastettiin yli 60 veneseuruetta, jonka seurauksena annettiin huomautuksia ja sakkoja. Haaviin jäi myös 5 ruorijuoppoa.

Lohjan Hormajärvellä sattui vesiliikenneonnettomuus, jossa seitsemän ihmistä joutui veden varaan. Kuljetuksesta vastuussa oleva henkilö puhalsi poliisin alkometriin 1.3 promillen lukemat.

Ottipa poliisi perjantaina kiinni myös riimu päässä juosseen tamman. Poliisi sai perjantaina useita ilmoituksia Karjaalla Helsingin suuntaan juoksevasta hevosesta. Ohiajajat saivat kuitenkin napattua hevosen kiinni, joten onnettomuuksilta vältyttiin. Vapaaksi päässyt hevonen odotteli bussipysäkillä poliisin kanssa omistajaansa, joka saapui nopeasti paikalle.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT