lauantai, 24 helmikuun, 2024

Kaakkois-Suomen rajavartiosto otti kiinni 18 henkilöä Imatralla – hakivat turvapaikkaa

Rajavartiolaitos. Kaakkois-Suomen rajavartiosto otti 25.1.2024 kiinni 18 henkilöä epäiltynä valtionrajarikoksesta Imatralla rajanylityspaikan pohjoispuolelta, tiedottaa Rajavartiolaitos.

Henkilöt ylittivät valtakunnan rajan maastoitse. Joukko koostui miehistä, naisista ja lapsista. Alustavan tiedon mukaan henkilöt ovat Lähi-Idästä. Henkilöt ovat hakeneet turvapaikkaa.

Tapahtuma paljastui rajavartioston suorittaman valvonnan tuloksena. Kaakkois-Suomen rajavartiosto jatkaa tapauksen selvittämistä.

Kuvituskuva.

8 KOMMENTTIA

 1. Takaisin vaan samantien, meillä ei ole enää tilaa. Nyt ei saa antaa periksi tuumaakaan, vaan jämäkkä ote näihin maahantunkeutumisiin.

  9
 2. Putte pääsee eroon sopimuksista parissa tunnissa niin miten vitussa te älävänät ette eroa sellaisista sopimuksesta, joiden perusteella niitä rikollisia edes päästetään taikasanoja sanomaan!? saatana mää sanon !

  0
 3. Selvitetään, mistä he ovat alun perin lähteneet ja miksi he hakevat turvapaikkaa Suomesta? Kerrotaan mistä saavat mahdollisesti apua ja kerrotaan, että Suomessa turvapaikkakiintiö on täysi. Joudumme palauttamaan Suomeen tulleita henkilöitä takaisin kotimaahan. Otamme työperäisiä maahanmuuttajia.

  2
  • Hyvin on sinuunkin hallituksen jaaritukset purreet,kuka haluaa tulla TÄNNE maksamaan veroja joilla ei ole mitään tolkkua?

   0
 4. Eikö tätä maahanmuuttajien osuutta voisi oikeasti jo vähentää Suomessa. Niistä alkaa olee jo ongelma.

  Ei meillä loputtomiin kapasiteetti riitä!

  2
 5. Ilman muuta pitäisi laajentaa maita , joista ei saa hakea turvapaikkaa sen mukaan, missä nykyisin monet passin saaneet lomailee kotimaissa, joista on sotaa ja vainoa pakoon lähteneet. Kuten Somalia, jossa oli kaksi ennakkoäänestyspaikkaa näille sotaa ja vainoa paenneille.

  2

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT