maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Käärijän ”Cha cha cha” kajahti poliisin konsertissa yläkoululaisille

Helsingin poliisisoittokunta konsertoi Länsi-Uudellamaalla 28. toukokuuta Lohjalla. Raaseporiin on toukokuun viimeisellä viikolla luvassa myös Pidä huolta -konsertti. Konsertit on suunnattu 7-8 -luokkalaisille nuorille, kertoo poliisi.

Tänä keväänä 43-henkisen ammattipuhallinorkesterin ohjelmistoon kuului muun muassa sovitus Käärijän euroviisuhitistä ”Cha cha cha”, jonka tahtiin lohjalaisyleisön seasta noustiin jopa villiin tanssiin. Lisäksi kattauksessa oli muun muassa Bond-leffoista tuttu Chris Cornellin ”You Know My Name” sekä Elastisen ja Jenni Vartiaisen ”Epäröimättä hetkeekään”.

– Lohjalaiset nuoret pysäytettiin tärkeiden ja ajankohtaisten aiheiden äärelle musiikin ja tietoiskujen voimalla. Yleisö käyttäytyi upeasti, vaikka välillä nauratti ja välillä kuumotti, kertoo soittokunnan markkinointivastaava ja oboen äänenjohtajana toimiva Sole Terästö.

Kaupunkien ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen isännöimät tilaisuudet ovat poliisille mahdollisuus puhua suurelle määrälle yläkouluikäisiä nuoria. Napakat viiden minuutin tietoiskut koskevat esimerkiksi seksuaalista itsemääräämisoikeutta, kiusaamista, väkivaltaa, päihteitä ja sosiaalista mediaa. Tietoiskut antoivat Helsingin poliisilaitoksen Maija Aunio ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen Ronnie Holmberg.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos kiittää kaikkia mukana olleita lämpimästi!

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT