keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Kahta miestä ammuttiin yöllä Ruotsin Salemissa

Ruotsi.  Kaksi miestä on viety sairaalaan Tukholman eteläpuolella Salemissa tapahtuneen ammuskelun jälkeen. Miehiä ammuttiin asuntoalueella lähellä Salemin keskustaa, uutisoivat SVT NYheter ja Aftonbladet.

– Tiistaiyönä 14.3. klo 00.38 saimme hälytyksen ja paikalle saapuessamme löydettiin kaksi vakavasti loukkaantunutta henkilöä. Rivitalokiinteistön alueelta poliisipartiot löysivät nopeasti miehen, johon oli osunut useita laukauksia. Toinen mies, jolla myös oli ampumahaava, löydettiin samasta rivitalokiinteistöstä, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Ola Österling SVT:lle.

Molemmat miehet toimitettiin sairaalaan.

– Meillä on todistajatietoa rikospaikan lähialueelta, mutta en voi tässä vaiheessa kommentoida, mitä tarkalleen todistajat ovat havainneet, sanoo Ola Österling, joka ei myöskään halua kommentoida tarkemmin loukkaantuneiden miesten ikää.

– Nämä ovat kuitenkin kaksi aikuista miestä, hän toteaa.

Alue on eristetty ja poliisiteknikot suorittavat rikospaikan tutkintaa. Tiistaiaamuna poliisi oli varmistanut asianmukaisesti löydöt tapahtumapaikalta.

Ketään ei ole tällä hetkellä pidätetty.

Tällä hetkellä poliisi ei halua kommentoida, liittyykö tapaus muihin väkivaltaisiin tekoihin.

– Emme sulje pois mitään, varsinkaan Tukholman viimeisen kahden ja puolen kuukauden tapahtumien kehityksen suhteen. Mutta on liian aikaista tehdä täsmällisiä johtopäätöksiä, Ola Österling sanoo Aftonbladetille.

Kuva: Aftonbladet.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT