Ruotsi. Flemingsbergissä sijaitsevasta huoneistosta löydettiin lauantaina 3.4. nainen, jolla oli hengenvaarallisia vammoja. Nainen kuoli myöhemmin vammoihinsa ja paikalta pidätettyä miestä epäillään nyt murhasta, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme useita puheluita siitä, että naisella oli hengenvaarallisia vammoja ja että mies oli asunnossa. Kun saavuimme paikalle, kävi ilmi, että hälytykset pitivät paikkansa, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Ola Österling.

Kello 12.30 poliisi ilmoitti, että nainen kuoli saamiensa vammojen seurauksena. Pidätettyä miestä epäillään nyt murhasta.

Poliisi sulki epäillyn rikospaikan ja järjesti päivän aikana kuulustelut ihmisille, jotka ovat tehneet havaintoja tapahtumapaikalla.

***

Nacta. Poliisi hälytettiin perjantai-iltana 2.4. kello 23.00 Nactan Finntorpissa sijaitsevaan kerrostaloon, kun pesutilasta löydettiin kuollut mies. Poliisi epäilee miehen tulleen murhatuksi, kertoo SVT.

– Toistaiseksi asiassa on paljon epäselvyyksiä, sanoo poliisin tiedottaja Ola Österling, tiedotusvälineille.

Sekä pesutupa että miehen koti eristettiin, ja poliisin rikosteknikot tutkivat ne lauantaina.

– Oikeuslääketieteellinen tutkimus antaa meille lopullisia vastauksia, sanoo Österling.

***

Kistassa epäillään kahta murhayritystä. Toinen vakavasti loukkaantunut uhri löytyi 3.4. ostoskeskuksesta ja toinen vakavia vammoja saanut löytyi läheltä Kista-aukiota, kertoo Aftonbladet.

Asuinalueella tapahtuneesta tapauksesta kaksi henkilöä on pidätetty. Poliisin mukaan kaikki asianosaiset ovat myöhäisteini-ikäisiä.

On epäselvää, mitä molemmissa tapauksissa tapahtui. Tällä hetkellä tapahtumien välillä ei tiedetä olevan yhteyttä.

– Molemmat tapaukset luokitellaan murhayritykseksi. Uhrit ovat sairaalassa saamassa hoitoa, sanoo Helena Boström Thomas Tukholman poliisista.

Aiheeseen liittyen