lauantai, 24 helmikuun, 2024

Kaksi liikenneonnettomuutta Pohjois-Karjalassa – romua tuli, ei henkilövahinkoja

Liperi. Maanantaina 11.12. tapahtui henkilöauton ja pakettiauton törmäys, kun pakettiauton kuljettaja jarrutti alamäessä, jolloin hänen autonsa ajautui tien vasemmalle puolelle ja vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauto suistui törmäyksen voimasta ojaan. Tie oli lumisateen jäljiltä auraamaton ja liukas, kertoo poliisi.

Pakettiauton kuljettaja oli autossaan yksin. Henkilöautossa oli kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. Ensihoito tarkasti osallisten vammat. Ajoneuvot vaurioituivat hinauskuntoon. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

***

Toinen kolari sattui liittymässä, jossa noustaan Kuopiontieltä Kajaanintielle Kuopion suunnasta. Kolmekaistaisella ryhmittymisalueella oikealla, keskustan suuntaan viitoitetulla kaistalla ollut kuljettaja oli yllättäen vaihtanut kaistaa keskimmäiselle, kaistalle. Keskimmäisellä kaistalla suoraan menossa olleen ajoneuvon kuljettaja ei ehtinyt väistää ja törmäsi tämän vasempaan takakulmaan.

Törmäyksestä ei aiheutunut henkilövahinkoja. Molemmat ajoneuvot pystyivät jatkamaan matkaansa. Tapausta tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT