perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Kaksi miestä kuoli ammuskelussa Göteborgissa – suuri poliisioperaatio yöllä

Ruotsi. 25- ja 30-vuotiaat miehet löydettiin vakavasti loukkaantuneina Lounais-Göteborgissa lauantaina tapahtuneen ammuskelun jälkeen. Heidät vietiin ambulanssilla sairaalaan. Poliisi vahvisti verkkosivuillaan sunnuntaiaamuna, että molemmat miehet kuolivat saamiinsa vammoihin, uutisoivat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisi sai hälytyksen ammuskelusta 3.2. hieman kello 23 jälkeen lauantai-iltana Grimmeredin asuinalueelle Lounais-Göteborgissa.

– Useimmat seikat viittaavat siihen, että laukaukset on ammuttu ulkona, sanoo aluekomentokeskuksen tiedottaja Stefan Gustafsson Aftonbladetille.

Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä poliisi on haastatellut mahdollisia silminnäkijöitä ja useita ihmisiä on tuotu kuulusteltavaksi.

– Olemme saaneet paljon todistajanlausuntoja ihmisiltä, jotka ovat nähneet ja kuulleet asioita rikospaikalta, sanoo Gustafsson SVT:lle.

Poliisi selvittää myös teon mahdollisia yhteyksiä jengiympäristöön.

– On tietysti tutkittava, jos sellaisia on. Tässä vaiheessa emme ole vielä saaneet selville  yhteyksiä, mutta työskentelemme asian eteen, Stefan Gustafsson sanoo lehdille.

Tapausta tutkitaan murhana. Sunnuntaiaamuun mennessä ketään ei pidätetty.

Kuva: SVT Nyheter.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT