torstai, 30 toukokuun, 2024

Kaksi nuorta miestä pahoinpiteli linja-autonkuljettajaa Heinolassa

Heinola. Sunnuntaina 7.4. kello 21.35 aikaan ilmoitti Heinolassa linja-auton kuljettaja  tulleensa pahoinpidellyksi kahden nuoren miehen toimesta. Miehet olivat painaneet ilkivaltaisesti pysäytysnappia usean pysäkin kohdalla, poistumatta kuitenkaan linja-autosta, kertoo poliisi.

Linja-autonkuljettaja oli käskenyt nuoria poistumaan, jolloin toinen nuorista oli hyökännyt kuljettajan kimppuun. Kuljettaja oli noussut kuljettajan paikalta pois, jolloin myös toinen nuori oli osallistunut pahoinpitelyyn.

Nuoret poistuivat linja-autosta ja partio tavoitti lähistöltä toisen pahoinpitelijän. 17-vuotias nuori kuljetettiin poliisiasemalle kiinniotettuna pahoinpitelyyn epäiltynä. Toinen nuori jäi kateisiin, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Kuljettajan vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

2 KOMMENTTIA

  1. Kai Heinolasta sen verran miehiä löytyy, että saavat laitettua kuriin tuollaiset pellet.

    0
  2. Näitä sattuu useita etenkin Helsingin paikallisliikenteen alueella , pientä repimistä ja vihapuhetta päivittäin !
    Kuljettajille tulis antaa pippurisumutteet turvaksi ! Nykyisin Kevyt pleksi eroittaa kuljettajan matkustajista josta ei kyllä käytännössä ole minkään laista suojaa väkivalta tilanteessa. Tästäkin on hyvin surullisia tapauksia esimerkkinä !

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT