perjantai, 14 kesäkuun, 2024

Kaksi nuorten kuljettajien välistä kolaria Pirkkalassa – muutakin häiriön aiheuttamista liikenteessä

Pirkkala. Hätäkeskukseen tuli lauantai-iltana 13.5. klo 19 aikaan useita ilmoituksia Pirkkalaan kokoontuneista mopoilijoista, moottoripyöristä ja mopoautoista. Ilmoitusten mukaan kuljettajat keulivat ja ajelivat jalkakäytävillä sekä polttivat kumia aiheuttaen vaaratilanteita ja häiriötä liikenteessä, kertoo poliisi.

Pian tämän jälkeen tuli Hätäkeskukseen ilmoitus, että Pirkkalan Lentoasemantiellä on tapahtunut mopon ja mopoauton välinen kolari. Poliisin tapahtumapaikalla saamien tietojen mukaan kolari oli tapahtunut tilanteessa, jossa letkassa ajaneet ajoneuvot olivat tehneet U-käännöstä Lentoasemantiellä. Käännöksessä oli tapahtunut mopoauton ja mopon välinen törmäys.  Kaikki kolarin osalliset ovat ala-ikäisiä. Yksi nuori loukkaantui kolarissa. Poliisi tutkii kolaria epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Alle tuntia myöhemmin hätäkeskukseen tuli ilmoitus toisesta kolarista Pirkkalan Vaittintieltä. Ilmoituksen mukaan kaksi kevytmoottoripyörää oli törmännyt toisiinsa. Poliisin tapahtumapaikalla saamien ensitietojen mukaan myös tässä tapauksessa kolari oli tapahtunut tiellä tehdyssä U-käännöksessä, mutta niin että toinen osallisista oli ollut pysähtyneenä törmäyksen tapahtuessa. Törmäyksen seurauksena syntyi yhdelle henkilölle lieviä vammoja. Poliisi tutkii kolaria epäiltynä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lauantai-iltana oli Tampereen seudulla ja lähikunnissa liikenteessä useita isoja yhdessä ajelevia porukoita, joissa oli mukana mopoja, kevytmoottoripyöriä ja mopoautoja. Kyseessä oli nuorten kertoman mukaan sosiaalisessa mediassa kokoon kutsuttu mopomiitti. Näissä kolareissa vakavammilta vammoilta vältyttiin, mutta mikäli liikennekäytös jatkuu samanlaisena, on vaarana, että vielä pahempaa sattuu.

Poliisi jatkaa molempien kolarien syiden ja olosuhteiden selvittämistä.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT