Ruotsi.  Kaksi vaarallisiksi epäiltyä esinettä löydettiin kahdesta eri paikasta Luoteis-Tukholmasta, toinen Tenstasta ja toinen Järfällan alueelta. Poliisin mukaan kumpikaan ei räjähtänyt, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Ensimmäinen hälytys tuli 10.5. kello 20.45 vaaralliseksi epäillystä esineestä kerrostalon ulkopuolella Tenstassa. Toinen hälytys vastaavasta tilanteesta tuli vähän ennen kello 22:ta Järfällan alueella.Pommiteknikot saapuivat paikalle vähän puolenyön jälkeen ja he olivat kuljettaneet räjähteet pois klo 03:een mennessä. Poliisin mukaan kyse oli vaarallisista esineistä, kertoo Aftonbladet.

Lehden mukaan Poliisi tutkii, onko kahden epäillyn pommin välillä yhteyttä.

– Nämä ovat kaksi erillistä tapausta. Tällä hetkellä ei ole mitään konkreettista, joka puhuisi yhteyden puolesta, poliisin tiedottaja Daniel Wikdahl sanoi lehdelle.

Myöhemmin poliisi ilmoitti yön aikana pidätetyn kaksi henkilöä, joita epäillään molemmista rikoksista. Heitä epäillään julkiseen tuhoamiseen valmistautumisesta ja palavia ja räjähtäviä tavaroita koskevan lain rikkomisesta, kertoo SVT.

Kuvituskuva, ei liity tapauksiin.

Aiheeseen liittyen