tiistai, 25 kesäkuun, 2024

Kangasalan vakavan ulosajon esitutkinta jatkuu – yksi henkilö menehtyi, kaksi loukkaantui

Kangasala. Sisä-Suomen poliisilaitoksella, Kangasalan poliisiasemalla on esitutkinnassa Kangasalla, Kaarina Maununtyttärentiellä perjantaina 24.5.2024 noin kello 23.45 tapahtunut henkilöauton ulosajo, jonka seurauksena yksi henkilö menehtyi ja kaksi loukkaantui vakavasti.

Olemassa olevien tietojen perusteella henkilöauto on tullut Valkeakosken suunnasta ja ajautunut ulos oikealle kääntyvässä mutkassa tien vasemmalle puolelle kovalla nopeudella. Henkilöautossa on ollut tapahtuma-aikaan yhteensä kolme henkilöä, eikä olemassa olevien tietojen perusteella ulosajoon liity ulkopuolisia henkilöitä tai ajoneuvoja.

Asian esitutkinta on edistynyt kuluneen viikon aikana mm. asianosaisten kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla. Suoritetuissa kuulusteluissa ulosajossa loukkaantuneet henkilöt ovat kertoneet, että ajoneuvon kuljettajana on toiminut ulosajossa menehtynyt henkilö.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa mm. teknisellä tutkinnalla. Poliisi ei kommentoi miltään osin asianosaisten yksityiselämään, henkilökohtaisiin olosuhteisiin tai terveydentilaan liittyviä  tietoja.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT