keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Kangasalla tapahtunut parvekkeelta putoaminen oli tapaturma

Kangasala. Sisä-Suomen poliisilaitoksen Kangasalan poliisiasemalla on ollut esitutkinnassa tilanne, jossa henkilö on pudonnut yksityisasunnon parvekkeelta osoitteessa Kirkkojärventie 6 sunnuntaina 3.3.2024 noin kello kahden jälkeen aamuyöllä. Tutkinnan aikana on varmistunut, että asiassa ei ole syytä epäillä rikosta, tiedottaa poliisi.

Parvekkeelta pudonnut henkilö loukkaantui vakavasti putoamisen seurauksena ja hänet toimitettiin tapahtumapaikalta jatkohoitoon sairaalaan.

Esitutkinnan aikana on suoritettu useita kuulusteluja ja kattava tekninen tutkinta. Tutkinnan aikana saatujen tietojen perusteella asiassa ei enää epäillä rikosta, vaan olemassa olevien tietojen perusteella kyseessä on ollut tapaturma ja asian esitutkinta päätetään poliisissa.

Poliisi otti tapahtumapaikalta kiinni yhden henkilön, joka vapautettiin myöhemmin esitutkintatoimenpiteiden jälkeen. Kyseessä olevaa henkilöä ei epäillä enää rikoksesta.

Esitutkinnan aikana ei ilmennyt myöskään seikkoja, joiden perusteella kyseessä oleva parveke olisi ollut epäkunnossa tai, että tapahtuneeseen liittyisi asianosaisten lisäksi muita henkilöitä. Poliisi ei tiedota tarkemmin tapahtumien kulusta tai putoamiseen johtaneista syistä.

1 KOMMENTTI

  1. Olisi syytä tiedottaa tarkemmin, koska kysyksessä on tapaturma. Tiedottaminen luonnollisesti voi estää tapaturmaa toistumasta. Tiedottaa pitäisi, vaikka tiedot olisivat haitallisia tapaturmasta kärsineelle.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT