Janakkala. Perjantai-iltana Turengissa poliisi havaitsi liikenteen valvonnan yhteydessä henkilöauton, joka kiihdytti voimakkaasti taajamassa. Poliisin kytkettyä pysäytysvalon päälle auto kiihdytti vauhtiaan ja sen vauhti oli noin 100 km/h 40 km/h rajoitusalueella. Auto löytyi hetken kuluttua Leppäkoskelta talon pihalta. Sisältä talosta löytyi noin 30-vuotias paikkakuntalainen mies, joka myönsi kuljettaneensa autoa. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Asikkala. Perjantai-iltana Vääksyssä noin 30-vuotias mies oli kaatunut moottoripyörällä ja loukannut itsensä lievästi. Mies löytyi kotoaan ja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänellä ei ollut moottoripyörän kuljettamiseen ajo-oikeutta. Moottoripyörä oli liikennekäytöstä poistettu 2016. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Orimattila. Lauantaina aamuyöllä poliisi sai ilmoituksen ojaan ajetusta autosta keskustassa. Paikalta löytyi ojaan ajossa romuttunut mopoauto ja sitä kuljettanut 16-vuotias poika. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Poika otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Forssa. Lauantaina aamuyöllä keskustassa 18-vuotias mies oli kuljettanut henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Verikokeen jälkeen hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Aiheeseen liittyen