Espoo. Länsi-Uudenmaan poliisi on jatkanut päivän ajan Kattilalaaksontie 1 kohdalla yöllä tapahtuneen tilanteen selvittämistä. Ensitietojen perusteella tapahtumapaikalla on kuultu laukausta muistuttava ääni, jonka jälkeen kiinteistön edustalla tapahtuman aikaan ollut mies on kaatunut maahan. Hänet on tämän jälkeen siirretty kiinteistön aitojen sisäpuolelle.

Poliisi on tapahtuneen seurauksena tarkastanut tapahtumapaikalla olevat tilat. Kiinteistön tarkastamiseen on osallistunut useita poliisipartioita Länsi-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitoksista. Muiden viranomaisten virka-apua ei ole käytetty.

Ketään ei ole paikalla selvitetyn perusteella ammuttu, eikä mitään tarkempaa selvitystä ampumisesta ole toistaiseksi saatu. Yhtä henkilöä on hänen verrattain lievien, kuitenkin silmin havaittavien vammojensa perusteella pahoinpidelty tilanteessa.

Esitutkinta on aloitettu pahoinpitely- ja ampuma-aserikosepäilyjen perusteella.

Tapahtumapaikalla on torstain aikana tehty etsintä, jonka tuloksena poliisi on takavarikoinut kaksi käsiasetta, CS-kaasusumuttimen ja patruunoita.

Tutkinnan alkuvaiheessa on otettu kiinni 6 henkilöä, joiden osuutta tapahtumiin on selvitetty muun muassa kuulusteluin. Esitutkinta asiassa valmistunee kesäkuun aikana.

Aiheeseen liittyen