torstai, 29 helmikuun, 2024

Kauppakeskus Iso Myyn tiloissa moniviranomaistehtävä keskiviikkona

Joensuussa Kauppakeskus Iso Myyssä oli keskiviikkona 22.11.2023 puolen päivän maissa moniviranomaistehtävä, tiedottaa poliisi.

Hätäkeskukseen tuli keskiviikkona 22.11.2023 vähän ennen puolta päivää ilmoitus, että usea Kauppakeskus Iso Myyn asiakas oli kertonut vartijalle saaneensa äkillisiä hengitystieoireita. Myös Iso Myyn toisessa kerroksessa sijaitsevan Lääkärikeskus Pihlajalinnan henkilökunta ilmoitti hätäkeskukseen tuntemuksista kielessä, huulissa ja nenässä.

Hätäkeskus hälytti tehtävälle useita pelastuslaitoksen yksiköitä, ensihoitoyksikön ja poliisipartion.

Alue, jolla altistumisia oli tapahtunut, oli kauppakeskuksen ensimmäisen kerroksen pääkäytävällä Robert’s Coffeen kohdalla ja noin 30 metrin matkalla kahvilasta Niskakadun suuntaan sekä Normal-liikkeen edustalla. Altistuneita oli yhteensä 10-20.

Pelastuksen yksiköt ja poliisi tarkastivat tilat. Mitään poikkeavaa ei havaittu. Oireiden aiheuttaja ei selvinnyt tapahtumapaikalla.

Torstaina 23.11.2023 Ison Myyn vartijat ilmoittivat poliisille havainneensa kauppakeskuksen tallenteilla Normal-liikkeen edessä tilanteen, jossa on mahdollisesti käytetty kaasusumutinta. Poliisi on aloittanut tapahtuneesta esitutkinnan.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT