sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Kauppojen yö työllisti poliisia Ylivieskassa – valtaosa yleisöstä käyttäytyi kuitenkin mallikkaasti

Ylivieskassa järjestetty kauppojen yö 3.9.2021 työllisti poliisia suuren väkimäärän ja alueella liikkeellä olleiden ajoneuvojen vuoksi, kertoo Oulun poliisi.

Ylivieskan keskustassa ja keskustan tuntumassa sijaitsevissa kaupoissa ja niiden välittömässä läheisyydessä järjestetyt tapahtumat vetivät nuorisoa sekä vanhempaa väkeä viettämään kauppojen yö tapahtumaa.

Poliisia pitivät kiireisenä rattijuopumukset, liikenteen vaarantamiset, ulosajot, pahoinpitelyt ja kotihälytystehtävät. Poliisi, sairaankuljetus ja sosiaalipäivystäjät hoitivat viranomaisyhteistyönä lukuisia tehtäviä. Poliisilla oli A- kiireellisyysluokan tehtäviä tapahtumaan liittyen useita.

Poliisi kirjasi yön aikana rikosilmoituksia, lastensuojeluilmoituksia sekä muutamia sakkoja. Rikosten ja päihtymysten vuoksi otettiin kiinni useita henkilöitä. Yön tapahtumaa oli valvomassa useita poliisipartioita Oulun poliisilaitoksen alueelta. Poliisin kanssa yhteistyössä alueella oli Ylivieskan kaupungin nuorisotyö sekä muita tahoja jalkautuneena nuorten pariin.

Poliisi muistuttaa että valtaosa paikallaolijoista käyttäytyi mallikkaasti eikä aiheuttanut häiriöitä. Sää suosi liikkujia, sateet väistyivät ja Ylivieskassa vallitsi poutasää, raportoi Oulun poliisilaitos.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT