Kaustinen. Kaustisella 16.6.2020 kadonneen nuoren miehen kohtaloa koskeva esitutkinta  on edennyt. Tutkinnassa on tullut esiin seikkoja, joiden perusteella poliisilla on vahvat epäilyt, että kyseinen nuori mies on surmattu illalla 16.6.2020. Rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä on vangittuna kaksi Kaustisella asuvaa miestä.

Poliisi on tämän viikon aikana suorittanut maastoetsintöjä muun muassa menehtyneen ihmisen jäännösten etsimiseen erikoistuneilla poliisikoirilla. Surmatun jäännökset eivät ole löytyneet. Etsinnät on suoritettu Kaustisen ja Vetelin kunnan alueilla.Edellä olevaan viitaten poliisi pyytää tietoa missä oheinen valokuva on otettu. Poliisi pitää varsin mahdollisena, että kyseinen valokuva on otettu 16-17.06. 2020 välisenä yönä ja että kuvauspaikka liittyy surmatun kätkemiseen.

Liitteenä on myös valokuva punaisesta Toyota Carina merkkisestä henkilöautosta, joka on ollut vangittujen käytössä. Poliisi pyytää tietoa auton liikkeistä 16-17.06.2020 väliseltä ajalta.

Mahdolliset havainnot tai muut tiedot pyydetään ilmoittamaan lähimmälle poliisiasemalle tai sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Kuva: Poliisi.

Aiempia uutisia asiasta:

Poliisi epäilee henkirikosta Kaustisella kadonneen nuoren tapauksessa

Aiheeseen liittyen