perjantai, 23 helmikuun, 2024

Kemissä tapeltiin – ja Rovaniemellä uhkailtiin

Kemi. Hätäkeskuksesta tuli poliisille ilmoitus 20.1.2024 kello 00.15, että Kemissä Ouluntiellä sijaitsevan ravintolan pihalla oli tapahtunut pahoinpitely. Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että 23 -vuotias mies oli lyönyt asianomistajaa päähän. Epäilty oli ehtinyt paeta paikalta. Kolmen tunnin kuluttua samaisen porukan välille syntyi tappelu kylmäaseman pihalla. Tällä kertaa kahakassa oli mukana useampi osallinen ja asiassa on syytä epäillä useampaa henkilöä pahoinpitelystä, kertoo poliisi.

Kemi. Hätäkeskuksesta tuli poliisille ilmoitus 19.1.2024 kello 22.25 epäillystä perheväkivalta tilanteesta Kemissä. Pariskunnan välillä ollut suusanallinen riita oli äitynyt fyysiseksi nujakoinniksi, jonka yhteydessä oli lyöty puolin ja toisin. Poliisi otti toisen osapuolen kiinni rikoksesta epäiltynä. Poliisi jatkaa asian selvittelyä pahoinpitely-nimikkeillä.

***

Rovaniemeläisessä baarissa asiakas alkoi käyttäytyä uhkaavasti muita asiakkaita kohtaan. Asiakkaan käytös oli niin aggressiivista, että poliisipartio joutui hakemaan hänet ja viemään putkaan rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi, Lapin poliisi kertoo.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT