sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Kerrostalon rappukäytävässä riehunut mies päätyi poliisin huostaan Hyvinkäällä

Hyvinkäällä Kirjavantolpan kaupunginosassa sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä sunnuntaina 3.3. riehunut ja vahinkoa aiheuttanut mies päätyi poliisin huostaan.

– Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen iltapäivällä. Ilmoituksen mukaan mies riehui rappukäytävässä ja sen ulkopuolella. Mies muun muassa rikkoi yhden asunnon postiluukun ja suihkutti jauhesammuttimesta sammutusainetta rappukäytävään ja paikalle saapuneen poliisiauton päälle. Mies saatiin poliisin haltuun vasta, kun poliisi kertoi käyttävänsä voimakeinoja, jos meno ei rauhoitu, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto. 

Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja toimitettiin Hyvinkään poliisivankilaan.

– Poliisivankilalla tehdyssä henkilötarkistuksessa miehen hallusta löytyi huumausaineeksi epäiltyä ainetta, joten virkamiehen vastustamisen, kotirauhan rikkomisen ja vahingonteon lisäksi miehen epäillään syyllistyneen myös huumausainerikokseen, sanoo Murto.

Poliisivankilassa vietetty yö ei rauhoittanut miestä, vaan päästyään sieltä pois mies syyllistyi heti seuraavan aamuna vahingontekoon rikkomalla oman asuntonsa olohuoneen ikkunalasin. Paikalle saapuneelle poliisin partiolle mies kerto syyksi, ettei keksinyt muuta keinoa päästä sisälle kotiinsa. Avaimet ja kännykkä olivat mieheltä tuossa vaiheessa kadoksissa.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT