Mikkeli. Pitkäjärven kohdalla tapahtuneessa onnettomuudessa oli osallisena kuorma-auto ja henkilöauto. Onnettomuudessa menehtyi henkilöautossa ollut henkilö ja toinen autossa ollut loukkaantui vakavasti. Kuorma-auton kuljettaja loukkaantui lievästi, tiedottaa poliisi.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin 2.3. klo 15 aikaan liikenneonnettomuudesta valtatiellä 5:llä Mikkelin eteläpuolella. Onnettomuudessa olivat osallisina etelän suuntaan ajanut kuorma-auto ja vastakkaiseen suuntaan ajanut henkilöauto. Alustavan tutkinnan mukaan henkilöauto oli ajautunut tilanteessa vastaantulevan liikenteen kaistalle ja törmännyt kuorma-auton keulaan.Henkilöauto vaurioitui törmäyksessä pahoin. Sen kyydissä olleista henkilöistä toinen menehtyi tapahtumapaikalle ja toinen sai vakavat vammat ja kuljetettiin hoitoon.
Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa fyysisesti vakavasti.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta selvittävät onnettomuuden syytä. Tapahtuma-aikaan keliolosuhteet olivat paikalla hyvät. Onnettomuuden vuoksi liikenne vt 5:llä oli poikki usean tunnin ajan onnettomuuspaikan raivauksen vuoksi.

Aiheeseen liittyen