Ruotsi. Suuri alue Tukholman Ringebyssä eristettiin yöllä ja paikalla nähtiin runsaasti raskaasti aseistettuja poliiseja ja panssariautoja, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Aftonbladetille toimitettujen tietojen mukaan mies joutui kidutuksen kaltaisen pahoinpitelyn kohteeksi kerrostalossa. Hän oli saanut useita pistohaavoja sidottuna ennen kuin lopulta onnistui pakenemaan ja  löydettiin haavoittuneena läheisen ravintolan läheltä.

– Saimme hälytyksen noin klo 22.00. Olemme pystyneet pidättämään kaksi miestä, mutta olemme edelleen paikalla jatkaaksemme työskentelyä todistajien kuulustelun ja teknisen tutkinnan kanssa, Carina Skagerlind Tukholman poliisista kertoi SVT Nyheterille yön aikana.

Skagerlindin mukaan kumpikin pidätetty ovat aikuisia miehiä. Poliisi ei ole sulkenut pois sitä mahdollisuutta, että useammallakin ihmisellä saattaa olla yhteyksiä tapahtumaan.

Tapaus luokitellaan murhayritykseksi.

Österling ei halua kommentoida sitä, ovatko pidätetyt poliisin vanhoja tuttuja, mutta Aftonbladetille toimitettujen tietojen mukaan ainakin toinen epäiltyistä on aiemmin ollut tekemisissä turvallisuuspoliisin kanssa.

Kidutettua miestä hoidetaan edelleen sairaalassa. Aftonbladetille toimitettujen tietojen mukaan tilanne on edelleen vakava, mutta vakaa. Mikä on pahoinpidellyn miehen ja epäiltyjen suhde toisiinsa, on epäselvää, toteaa Aftonbladet.

Kuva: Aftonbladet.

Aiheeseen liittyen