Vantaa. Kilvettömällä BMW-merkkisellä ajoneuvolla liikkeellä ollut mies törmäsi Päiväkummun kohdalla Lahden moottoritiellä etelään päin matkalla olleen henkilöauton perään Vantaalla lauantaina alkuillasta. BMW vaurioitui pahoin ja suistui törmäyksen jälkeen ojaan.

Nainen, jonka perään törmättiin, onnistui pitämään ajoneuvonsa tiellä ja pysäytti moottoritien pientareelle. Häneen törmänneestä ajoneuvosta nousi mies, joka kysyi naiselta, oliko tämä kunnossa. Nainen ilmoitti haluavansa paikalle poliisin ja mies pakeni paikalta jalan.

Paikalta paennut mies oli noin 35-vuotias ja tummatukkainen. Hän oli puhunut suomea ulkomaalaisella korostuksella, hänellä oli ollut tummat housut, mahdollisesti sininen takki ja hän ei ollut kovinkaan pitkä.

Tehtävälle osallistui useita pelastuslaitoksen ja poliisin yksiköitä. Miestä jäljitettiin koiran avulla, mutta jäljet päättyivät maaston kautta takaisin moottoritielle, jossa ne hävisivät. Onnettomuudessa osallisena olleella naisella ei ollut välitöntä hoitoa vaativia vammoja ja hän pääsi jatkamaan matkaa omalla autollaan. Autossa oli jonkin verran vaurioita takaosassaan.

Aiheeseen liittyen