lauantai, 20 huhtikuun, 2024

Kirkkonummella, Vihdissä ja Espoossa murtauduttiin kampaamoihin

Länsi-Uusimaa. Pääsiäisviikon lopulla 28.-30.3. useissa kunnissa tunkeuduttiin kampaamoihin särkemällä ikkuna raskaalla esineellä, kertoo poliisi.

Kirkkonummella ohikulkija oli soittanut perjantaiaamuna hätänumeroon huomatessaan, että kampaamon oven ikkuna oli rikottu. Edellisen yön aikana tapahtuneeseen murtoon oli käytetty viereisen liiketilan rappurallia. Ovea ei kuitenkaan oltu onnistuttu avaamaan, sillä se oli takalukossa. Tämän hetken tietojen mukaan mitään ei anastettu, ja poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Perjantaiaamuna myös espoolaisessa parturikampaamossa huomattiin, että ulko-oven ikkuna oli rikottu. Liikkeeseen oli murtauduttu heittämällä rappuralli lasin läpi ja sieltä vietiin pohjakassa.

Perjantai-illan ja lauantaiaamun välillä tapahtui samankaltaista myös Vihdissä. Kampaamoliikkeeseen oli murtauduttu heittämällä ikkunan läpi katukivi. Tämän hetken tietojen mukaan liikkeestä anastettiin kassalipas, jossa oli kiinteistön avaimet, mutta ei rahaa. Poliisi tutkii Espoon ja Vihdin tapauksia varkauksina.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT