sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Kiteellä tapahtuneen alaikäisen puukotuksen tutkinta jatkuu – poliisi pyytää havaintoja ja mahdollisia videoita

Kitee. Poliisi sai eilen sunnuntai-iltana 22.10. vähän ennen kello 19:00 ilmoituksen kiteeläisessä kauppakeskuksessa tapahtuneesta puukotuksesta, jonka uhri oli alle 15-vuotias.

Poliisi tapasi kauppakeskuksessa teosta epäillyn, joka on niin ikään alle 15-vuotias. Ensihoito toimitti puukotuksen uhrin sairaalahoitoon ja hänen tilansa on tämän hetken tiedon mukaan vakaa, kertoo poliisi.

Tekohetkellä tapahtumapaikalla oli tiettävästi muitakin nuoria. Poliisi pyytää hienotunteisuutta tapahtumasta käytävään keskusteluun sosiaalisessa mediassa sekä muissa viestipalveluissa. Poliisi kehottaa niin ikään kunnioittamaan osallisten yksilön suojaa ja olemaan jakamatta tapahtumaan mahdollisesti liittyviä kuvia tai videoita sosiaalisessa mediassa.

Mikäli sinulla on hallussa tapahtumaan liittyvää kuva- tai videomateriaalia, niin ota yhteyttä poliisin tapauksen tutkintaa varten avattuun numeroon 041 711 8377. Samaan numeroon voit olla yhteydessä myös, mikäli näit tapauksen tai sinulla on muuta tietoa tapaukseen liittyen. Voit lähettää tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot myös sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Jos olit tapahtumapaikalla tai asia koskettaa sinua muutoin ja koet tarvitsevasi apua tai haluat keskustella tapahtumasta ammattilaisen kanssa, niin voit soittaa sosiaali- ja kriisipäivystykseen numeroon 013 330 9002.

Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä murhan yritys. Osallisten alaikäisyyden vuoksi poliisi ei kerro tapahtumien kulusta eikä osallisista yksityiskohtaisemmin.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT