keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Kolme henkilöä vangittu henkirikoksesta Kokemäellä

Kokemäki. Lounais-Suomen poliisi tutkii Kokemäellä torstaina 15. helmikuuta tapahtunutta henkirikosta. Tällä hetkellä rikosnimikkeenä on tappo. Kolme henkilöä on vangittu rikoksesta epäiltyinä, kertoo poliisi.

Kokemäen Kauvatsassa sijaitsevasta yksityisasunnosta löytyi lauantaina 17. helmikuuta kuollut henkilö. Tehtyjen havaintojen perusteella hänen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Poliisi on ottanut kiinni kolme henkilöä epäiltynä osallisuudesta henkirikokseen. Kaikki epäillyt ovat tällä hetkellä vangittuna rikoksesta todennäköisin syin epäiltyinä.

Tutkinta alkuvaiheessa

– Asian esitutkinta on vasta alkuvaiheessa, ja tällä hetkellä poliisilla ei ole vielä mahdollista kertoa tekotapaan, motiiviin tai epäiltyihin liittyviä yksityiskohtaisia tietoja, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Tuomas Kuure Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa suorittamalla teknistä tutkintaa, kuulusteluja ja muita esitutkintatoimenpiteitä. Asiasta tiedotetaan enemmän, kun se on esitutkintaa vaarantamatta mahdollista.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT