Pirkkala. Hätäkeskus ilmoitti poliisille mutkittelevasta henkilöautosta Pirkkalassa. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Kenkätiellä. Seulonta-alkometri ja huumepikatesti antoivat miehelle positiivisen tuloksen. Ajoneuvosta oli myös erääntynyt ajoneuvovero ja vakuutus oli maksamatta. Vuonna 1999 syntynyttä porvoolaismiestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja ajoneuvoverorikkomuksesta.

Kangasala. Hätäkeskukseen tuli useita ilmoituksia epävarmasti ajavasta henkilöautosta Kangasalla Lahdentiellä. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1998 syntynyt tamperelaismies. Seulonta-alkometri antoi miehelle nolla tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Mies kertoi poltelleensa kannabista hetkeä aiemmin. Lisäksi hän kertoi syöneensä huumaavia pillereitä. Miehen kyydissä oli myös alaikäinen nainen, joka kertoi myös poltelleensa kannabista. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Kyydissä ollutta naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Sastamala. Poliisipartio pysäytti henkilöauton Sastamalassa Personkadulla liikennetarkastusta varten. Ajoneuvoa kuljetti ajokiellossa oleva vuonna 1970 syntynyt sastamalalaismies. Seulonta-alkometri antoi miehelle nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Miehen hallusta löytyi myös huumaavia lääkkeitä, joihin miehellä ei ollut reseptiä. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Keuruu. Poliisipartio havaitsi Keuruulla Keuruuntiellä erittäin epävarmasti ajavan henkilöauton. Partio pysäytti ajoneuvon. Ajoneuvoa kuljetti paikallinen vuonna 1950 syntynyt mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeät lukemat. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Aiheeseen liittyen