Kolme miestä selvitteli välejään Salon Moisiossa lauantai-illalla kello 6:n jälkeen. Ilmeisesti velka-asiaan liittyvä tapaaminen muuttui välittömästi fyysiseksi yhteenotoksi.

Halikkolainen mieshenkilö oli mennyt sovitun mukaisesti tapaamaan salolaismiestä, joka oli saapunut paikalle toisen mieshenkilön kanssa. Salolaismies oli välittömästi käynyt tönien halikkolaismiehen kimppuun. Tilanne oli edennyt iskujenvaihdoksi, ja välikohtauksen yhteydessä ilmeisesti kaikki tilanteeseen osallistuneet miehet ovat käyttäneet myös erilaisia välineitä toisiaan vastaan.

Poliisipartio tavoitti riidan osapuolet tapahtumapaikalta. Osapuolten kertomukset tapahtumien kulusta olivat hyvin ristiriitaisia. Poliisi taltioi heidän jäljiltään tapahtumapaikan lähistöltä muunmuassa 2 veistä ja nyrkkiraudan.
Halikkolaismies kuljetettiin ambulanssilla ensiapuun hänen käteensä tuleen syvän haavan vuoksi. Isompia vammoja välikohtauksessa ei kuitenkaan ehtinyt syntyä. Kaikki kolme miestä ovat kiinniotettuina. He ovat paikalliselle poliisille entuudestaan tuttuja lukuisiin erilaisiin rikoksiin liittyen.

Aiheeseen liittyen