Ruotsi. Eilen 22.3. kello 02 löydettiin kuollut mies ja vakavasti loukkaantunut nainen samasta osoitteesta Kävlingen kunnassa Skånessa, kirjoittaa Aftonbladet.

Poliisi epäilee, että nainen loukkaantui miehen tekemässä murhayrityksessä. Hän on hoidettavana vakavia vammoja saaneena. Naisen osalta tapausta tutkitaan murhayrityksenä.

Eilen noin klo 15 löydettiin 25-vuotias nainen kuolleena kerrostalosta Furulundissa, joka sijaitsee myös myös Kävlingen kunnassa.

Tästä tapauksesta on pidätetty 35-vuotias mies, jota epäillään murhasta.

– Nämä ovat kaksi erillistä tapahtumaa, jotka eivät liity toisiinsa. Ulkopuolisille ei ole ollut vaaraa, mutta ymmärrän, että kuntalaisille on iso järkytys, kun kaksi tällaista tekoa tapahtuu niin lähellä toisiaan ja samaan aikaan, toteaa eteläisen alueen poliisin tiedottaja Evelina Olsson Aftonbladetille.

Lauantaina vähän ennen kuutta iltapäivällä löydettiin kuollut mies kävelyreitiltä Öglundan lähellä Skaran ja Skövden välillä. Tästä tapauksesta kertoo SVT Nyheter.

Ohikulkija löysi miehen kävelytieltä. Poliisi, pelastuspalvelut ja ambulanssi kutsuttiin tapahtumapaikalle.

– Tällä hetkellä on epäselvää, kuinka kauan hän on ollut siellä ja mitä tarkkaan ottaen on tapahtunut, sanoo Skövden Andreas Landinin aseman komentaja Skaraborgs Allehandaan.

Alue eon eristetty teknisiä tutkimuksia varten ja poliisi on aloittanut alustavan murhatutkinnan, toteaa SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen