lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Kolme teini-ikäistä poikaa haavoittui Södertäljessä tapahtuneessa ammuskelussa

Ruotsi. Kolme nuorta poikaa haavoittui lauantai-iltana Södertäljessä tapahtuneessa ammuskelussa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Ammuskelu tapahtui Södertäljen Hovsjössä noin kello 18.45 illalla. Pojat löydettiin ulkoa läheltä toisiaan, kertoo poliisin tiedottaja Nadya Norton SVT:lle.

SVT:n tietojen mukaan kyseessä on kolme vuosina 2006 ja 2007 syntynyttä poikaa, joista yhden kerrotaan loukkaantuneen vakavasti ja muiden lievemmin. Kaikki ovat kotoisin Södertäljestä.

– Selvitämme, onko teolla yhteyksiä jengiympäristöön, mutta selvitys on vielä alkuvaiheessa, Nadya Norton sanoo.

Aftonbladetin tietojen mukaan kaksi miehistä on alle 18-vuotiaita. Yksi ammutuista on Länstidningen Södertäljen mukaan Södertälje-verkoston Ronnafalangiin liittyvän henkilön sukulainen.

Poliisi oli paikalla lukuisten partioiden voimin ja on eristi asuinrakennusten välisen alueen. Todistajien mukaan kohteessa oli nähty useita naamioituneita miehiä, joita epäillään osallisuudesta ampumiseen, kertoo Aftonbladet.

Myöhemmin lauantai-iltana pidätettiin kolme henkilöä. Yksi heistä liittyy Södertälje-verkoston Salt Forest Falanxiin ja oli aiemmin tänä vuonna epäiltynä murhatutkinnassa, lehti kertoo.

Ammuskelua tutkitaan murhan yrityksenä ja törkeänä aserikoksena.

Kuva: SVT Nyheter.

1 KOMMENTTI

  1. itse asunut s-täljessä vuosia .. t- je on ihan näiden raukkamaisten hihulien -blattejen itse aiheuttamaa katastroofiaa. siellä on jeparit ja muut kaikki ihan näiden jengien pitämiä . s-tälje on menetetty jo 20 vuotta sitten blatteille.

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT