lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Kolme vangittuna tapauksessa, jossa nainen pakotettiin autoon ja pahoinpideltiin

Espoo. Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti 3.10., että kolmea henkilöä epäillään 1.10. tapahtuneesta törkeästä vapaudenriistosta ja törkeästä pahoinpitelystä. Asian tutkinta etenee.

Poliisi on päässyt kuulemaan uhria ja kaikkia rikoksesta epäiltyjä.

Tämän hetken tietojen mukaan uhri tunsi ainakin yhden epäillyistä, joka oli aiemmin suuttunut uhrille. Uhrin kertoman mukaan epäillyt olivat pakottaneet hänet henkilöautoon, jossa he olivat matkustaneet lauantai-illasta sunnuntaiaamuyönä tapahtuneeseen kiinniottoon saakka. Auto on musta, farmarimallinen Mercedes-Benz.

Uhrin kertoman mukaan epäillyt olivat kohdistaneet häneen väkivaltaa muun muassa lyömällä ja terävällä esineellä viiltämällä. Epäillyt olivat myös sitoneet uhrin. Uhri on kertonut, että väkivalta paheni siihen saakka, kunnes poliisi sunnuntaina noin kello 5 löysi autossa olleet matkustajat Espoosta.

Tällä hetkellä kaikki kolme epäiltyä ovat vangittuna. Tapausta tutkitaan muun muassa nimikkeillä törkeä vapaudenriisto ja törkeä pahoinpitely.

Poliisi kiittää tapauksesta saamiaan muutamia silminnäkijähavaintoja. Havaintoja voi yhä lähettää osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT