sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Kontiolahdella jälleen apteekkimurto – edellisestä murrosta vain vuorokausi

Kontiolahden apteekki joutui rikoksen kohteeksi toistamiseen tällä viikolla. Apteekkiin murtauduttiin uudelleen perjantain ja lauantain 27.1. välisenä yönä, kun edellisestä murrosta oli ehtinyt kulua vain vuorokausi, tiedottaa poliisi.

Poliisi sai ilmoituksen perjantain ja lauantain välisenä yönä hieman kello kahden jälkeen
Kontiolahden keskuskadulla sijaitsevasta apteekista tulleesta murtohälytyksestä. Tapahtumapaikalla poliisi havaitsi, että apteekkiin oli päästy sisälle ovi murtamalla ja sisällä oli jälleen pengottu paikkoja.

Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun asiaan sekä aiempaan murtoon liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi ,vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 ympäri vuorokauden tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Kuvituskuva.

3 KOMMENTTIA

  1. Poliisit ovat kunnostautuneet hienosti Joensuun alueella ja saaneet kiinni huumekasvattamoja asunnoista joihin nämä venkulat kaikessa idioottimaisuudessaan ovat niitä rakentaneet. Nyt kun kasvattamot on tuhottu on kuitenkin se lahonnut pää saatava jotenkin sekaisin, joten pakko vierailla apteekeissa. Sääilttävää sakkia nuo nappienrouskuttajat ja huumehörhöt yleensäkin.

    2

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT