sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Kontiolahdella usean auton liikenneonnettomuus – vaarallisia ohituksia tehnyt poistui paikalta

Kontiolahdella Lieksantiellä Uilon kohdalla tapahtui tänään maanantaina 22.04 noin klo 09.00 aikaan liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme henkilöautoa ja rekka, kertoo poliisi.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun Enosta Joensuuta kohti liikkuneessa autojonossa ajanut kuljettaja suoritti vaarallisia ohituksia ajautuen lopulta ulos tieltä. Muut jonossa liikkuneet kuljettajat joutuivat väistämään kyseistä ajoneuvoa ja menettivät väistöliikkeiden seurauksena ajoneuvojensa hallinnan törmäten toisiinsa.

Onnettomuuden aiheuttanut henkilöauto oli vaaleansininen tai harmaa, vanhempi farmarimallinen Nissan, ja se poistui paikalta Joensuun suuntaan ennen viranomaisten saapumista.

Poliisi pyytää havaintoja kyseisestä ajoneuvosta ja sen kuljettajasta. Nissan on vaurioitunut takaosastaan toisen ajoneuvon törmättyä siihen, ja siinä on mahdollisesti kesärenkaat.  Kuljettajana toimi hoikka, 30-40 vuotias mies, jolla oli päällään vihreät työvaatteet, ja lyhyt parransänki.

Onnettomuudesta aiheutui liikenne-estettä, ja viranomaiset ohjasivat paikalla liikennettä onnettomuuspaikan ohi. Ensihoito tarkasti osalliset eikä onnettomuudesta aiheutunut henkilövahinkoja. Tapahtumapaikan tienpinta oli jäinen.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja mahdolliset havainnot paikalta poistuneesta ajoneuvosta ja kuljettajasta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT