Turku. Vuonna 1994 syntynyt mies pakeni poliisia Turun ja Raision alueella. Poliisipartio havaitsi henkilöauton, joka 60km/h nopeusrajoitusalueella ajoi 120km/h:ssa. Ns. takaa-ajo jatkui Rauman valtatielle, sieltä Raisioon päätyen loppujen lopuksi Kokinvuorenkadulle.

Mm. Raisionkaarella nopeus oli pahimmillaan 150km/h:ssa missä nopeusrajoitus on 50km/h:ssa. Kuljettaja sammutti välillä jopa ajovalot ja ajoi myös päin punaisia liikennevaloja.

Kuljettajaksi paljastui vuonna 1994 syntynyt mies, joka on ajo-kiellossa. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometrin tulokseksi 1 promillen. Tämän lisäksi hän oli huumausaineiden vaikutuksen alainen. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineiden käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Matkustajana oli vuonna 1997 syntynyt mies ja häntä epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle sekä ajokorttirikkomuksesta. Molemmat miehet otettiin kiinni ja toimitettiin Turun pääpoliisiaseman putkaan.

Aiheeseen liittyen