Tampere. Poliisi kertoo havainneensa Tampereen Nekalassa entuudestaan tuntemansa ja toistaiseksi ajokiellossa olevan miehen kuljettamassa henkilöautoa. Partio päätti pysäyttää henkilöauton. Poliisin havaittuaan mies lähti välittömästi pakenemaan autollaan poliisia ja syntyi takaa-ajo.

Tehtävälle liittyi myös muita poliisipartioita. Karkuun lähtenyt ajoi läpi Nekalan ja jatkoi kohti Turtolaa ohitellen vaarallisesti kovalla nopeudella edessä olleita ajoneuvoja. Muut ajoneuvot joutuivat väistämään kaahaajaa. Muuta liikennettä oli runsaasti ja tienpinnat olivat osittain sohjoisia ja jäisiä. Pakenija törmäsi autollaan ohittamaansa ajoneuvoon ja ajoi lopulta autonsa ojaan Sotilaankadulla. Mies lähti juosten karkuun, mutta ei pärjännyt poliisin juoksukunnolle.

Pakoon yrittäneen hallusta löydettiin epäiltyjä huumausaineita. Hän kertoi käyttäneensä huumausaineita usean päivän ajan. Mies vietiin kiinniotettuna poliisilaitokselle verikokeiden jälkeen. Vuonna 1997 syntynyttä tamperelaismiestä epäillään huumausainerikoksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Aiheeseen liittyen