keskiviikko, 17 huhtikuun, 2024

Koulun pihalla tapahtuneen tappelun esitutkinta päättynyt Ranualla

Ranua. Poliisi kertoo saaneensa päätökseen Ranuan koulun pihalla tapahtuneen tappelun esitutkinnan.

Poliisi on tutkinut 15.1.2024 Ranuan koululla koulupäivän jälkeistä tappelua lievinä pahoinpitelyinä. Poliisilla on selkeä kuva tapahtumasta, minkä perusteella tapahtumassa on useita osallisia ja kaikki osalliset ovat epäiltyinä rikoksiin. Kaikki tappelussa mukana olleet ovat alle 15-vuotiaita. Iän vuoksi osapuolet eivät ole lain mukaan rikosoikeudellisessa vastuussa, joten tapaus ei etene syyttäjän harkittavaksi.

Poliisi on selvittänyt tapahtumia yhdessä koulun henkilökunnan sekä lasten huoltajien kanssa.

Kuvituskuva, ei liity tapaukseen

3 KOMMENTTIA

    • Tai persujen puoluekokous? Tai jonkin muun kotimaisen puolueen, kuten vaikka Kokoomuksen, Keskustan, Spd:n tai minkä tahansa muun puolueen performanssi? Kaikkien näiden vuosien jälkeen en ole saanut vastausta kysymykseen, että minkä tyyppinen ihminen ja mistä syistä kommentoi anonyymisti aina politiikkakärjellä lähes kaikkiin julkisiin uutisiin/artikkeleihin, vaikkei politiikka suoranaisesti edes liittyisi aiheeseen? Ehkäpä kyseessä on joku kansan hylkäämä, Arkadian sorsima yksilö, joka saa mielihyvää tällaisesta, koska ei ole onnistunut saamaan ääntänsä kuuluviin oikeassa maailmassa/elämässä.

      0
    • Jotain sellasiahan nuo taitaa olla. Varmaan joku silakkaliike yhdistettynä eloapinoihin ja yrittävät tanssahdella ilmastoahdistusta ja rassismia pois itsestään.

      1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT