perjantai, 23 helmikuun, 2024

Kovakuntoiset juustovarkaat iskivät Hyvinkäällä – puolentoista kilometrin juoksukilpailu

Hyvinkää. Kahden miehen epäillään varastaneen lähes 50 kiloa juustoa hyvinkääläisestä kauppaliikkeestä. Poliisin partio sai tehtävän kohteeseen keskiviikkona 29.11. iltapäivällä.

– Kauppaliikkeen myyjä oli havainnut miehen kätkeneen ison kasan juustoa takin selkäpuolelle piilottamalla. Kassalla mies oli maksanut vain yhden juomatölkin. Seurueeseen kuulunut toinen mies oli juossut valmiiksi autolle, mutta myyjän havaittuaan lähtenyt juoksemaan karkuun, kertoo rikosylikomisario Anssi Murto.

Poliisin partio lähti tavoittelemaan juustovarkaita tarkkanenäisen poliisikoira Köpin kanssa ja pian tuntomerkkeihin sopivaan kaksikkoon saatiinkin jo näköhavainto. Epäillyt eivät heti totelleen poliisin pysähtymiskäskyä vaan luovuttivat vasta noin puolentoista kilometrin juoksukilpailun jälkeen.

– Kaksikko otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja kuljetettiin Hyvinkään poliisivankilaan. Toisen miehistä epäillään syyllistyneen myös niskoitteluun poliisia vastaan sekä maahantulokiellon rikkomiseen, Sanoo Murto.

Osa lähes viidenkymmenen kilon juustosaaliista löytyi miesten käyttämän auton tavaratilasta ja osa maastosta. Koko usean sadan euron saalis todettiin käyttökelvottomaksi.

Kuvituskuva. Kuvassa ei ole Köpi.

4 KOMMENTTIA

  1. Tietää kyllä mistä maasta kotoisin kun on maahan tulo kieltokin päällä! Siellä on suomalainen juusto haluttua tuotetta.

    2
  2. Oliko se taas niin kun Suomipoika huuteli venäjän pojalle et tuu tänne,saat juustooki leipäs päälle.Ei ku se olikin voita.

    2

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT