torstai, 25 heinäkuun, 2024

Kovia nopeuksia eri puolilla Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen aluetta

Itä-Uudenmaan alueella viime viikonloppu ei poikennut edellisistä kesäviikonlopuista kovien nopeuksien osalta, kertoo poliisi.

– Liikennepoliisisektorin partiot mittasivat taas huimia ylinopeuksia eri puolilla poliisilaitoksen aluetta. Kiinnijääneiden, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltyjen kuljettajien nopeuksista mainittakoon henkilöautoilla Rajamäentiellä kuudenkympin alueella mitattu nopeus 111 km/h ja Kehä III:lla kahdeksankympin alueella 139 km/h, moottoripyörällä Pihlajistontiellä kuudenkympin alueella 124 km/h sekä henkilöautoilla Vantaalla Katriinantiellä kuudenkympin alueella 119 km/h ja Läntisellä Valkoisenlähteentiellä viidenkympin alueella 103 km/h, kertoo ylikomisario Timo Leppälä.

Edellä mainittujen lisäksi 24:n kuljettajan epäillään syyllistyneen vakavaan piittaamattomuuteen liikenneturvallisuutta kohtaan. Kortittomia kuljettajia jäi kiinni 15. Tehtävillä poliisille näyttäytyivät myös useat epäkuntoiset ja viritetyt mopot, joista poistettiin rekisterikilpiä.

– Koko heinäkuun jatkuva valtakunnallinen puhallutusteema niin maanteillä kun vesilläkin on käynnissä ja se näkyy tilastoissa. Viime viikon aikana rattijuoppoja jäi kiinni liikenteestä 57. Teeman aikana poliisi kiinnittää erityisesti huomiota myös kuljettajien ajoterveyteen, Leppälä sanoo.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT