lauantai, 24 helmikuun, 2024

KRP on käynnistänyt esitutkinnan Ukrainan sotarikoksista

Keskusrikospoliisi tutkii Ukrainassa tehtyjä epäiltyjä sotarikoksia, tiedottaa KRP.

Tutkinnan kohteena ovat ukrainalaissotilaisiin kohdistuneet teot, joiden epäillään täyttävän sotarikoksen tunnusmerkistön. Tekojen epäillään tapahtuneen Itä-Ukrainassa ennen nykyisen laajamittaisen sodan alkua.

Poliisi kertoo jatkossa esitutkinnan etenemisestä julkisin tiedottein. Tässä vaiheessa tutkintaa poliisilla ei ole muuta kerrottavaa, tiedotteessa todetaan

4 KOMMENTTIA

  • ja ihan varmasti, politiikkaa ja jutkujen metkuja, venäjä on tehnyt yli kolmetuhatta valitusta yk.hon jo ennen heidän väliintuloaan, etnisistä ”puhdistuksista, mutta eivät ole välittäneet hevon paskaa.kertoo politiikasta, miksei krp koskaan tehnyt usaa vastaan kun ovat ”demokratian” lauseilla tunkeutuneet ympäri maailmaa sotineet omien lakiensa mukaan, ei mitään, deep state, sionistien second name…

   1
   • Eikö Suomen poliisilla ole tarpeeksi tekemistä ihan OMAN MAAN rikoksissa,emme sekoita lusikkaamme siihen soppaan,sehän on jo lainsäädällönsisti kiellettyä,-jollei sitten tuleva pressanretale ole Zelenskyyyyyiiiii ..

    0
    • SUOMEN POLIISI tutkii Ukrainan rikoksia?Eikö omassa maassa riitä tutkittavaa,muutenkin on resurssipula,sitäkö pitää vielä hajottaa,hoitakoon tuo kirottu Zelenskyyyyiiii!

     0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT