JanakkalaKeskuskujalla lauantai-iltana henkilöautoa kuljettanutta nelikymppistä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

RiihimäkiParikymppisen naisen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa Kaarlonkadulla lauantai-illalla. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

OrimattilaKolmekymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa Lahdentiellä lauantai-illalla. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

LahtiParikymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan henkilöautoa Koiskalantiellä myöhään lauantai-illalla. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

LahtiNelikymppisen miehen epäillään olleen huumaavan aineen vaikutuksen alaisena kuljettaessaan väärällä rekisterikilvellä varustettua henkilöautoa Savontiellä aikaisin sunnuntain puolella. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, ajoneuvorikkomuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

HeinolaPoliisin partioauto osui Jyväskyläntiellä Makkaramäen suoralla tielle juosseeseen hirveen lauantaina puolen päivän aikaan. Hirvi juoksi partioauton ajosuunnassa vasemmalta puolelta metsästä ajoneuvon eteen sillä seurauksella, että ajoneuvon etukulma, konepelti ja tuulilasi vaurioituivat törmäyksessä. Tapahtumahetkellä ajoneuvossa oli vain kuljettajana toiminut poliisimies, joka ei loukkaantunut. Hirvi oli kyennyt loukkaantuneenakin poistumaan metsän siimekseen ja sen jäljestäminen annettiin tehtäväksi riistamiehille.

Aiheeseen liittyen