RIIHIMÄKI: 40 -vuotiaan naishenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Riihimäellä kantatie nro 54: llä 15.9.2018 aamulla. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,59 mg/l. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Henkilö-autoon oli kytketty perävaunu. Lisäksi autossa oli tapahtumahetkellä kyydissä kuljettajan 15- vuotias ala-ikäinen lapsi. Tapauksesta on tehty lastensuojeluilmoitus.

ORIMATTILA: Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja ajoneuvorikkomukseen 15.9.2018 aamupäivällä Orimattilassa Lahdentiellä. Kuljettaja oli menettänyt henkilöauton hallinnan Lahdentiellä ja ajautunut vastaantulijoiden kaistan yli tien vasemmalle puolelle ojaan Orimattilan Lidlin kohdalla. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen kannabikselle. Ei henkilövahinkoja. Ajoneuvo oli katsastamaton. Ajoneuvo kärsi vaurioita.

FORSSA: Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen 15.9.2018 illalla Forssassa Turuntiellä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,63 mg/l.

Miesenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Forssassa valtatiellä nro 10 16.9.2018 yöllä. Kuljettaja puhalsi poliisin tarkkuusalkometriin 0,60 mg/l sekä kuljetti henkilöautoa 88 km/h alueella, missä on 60 km/h nopeusrajoitus.

LAHTI: Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta Lahdessa Hollolankadulla 16.9.2018 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

HÄMEENLINNA: Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Hämeenlinnassa Katumantiellä 16.9.2018 yöllä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille.

Aiheeseen liittyen