Järvenpäässä Kaskelantiellä tapahtui eilen illalla 15.11. kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus. Poliisi sai tehtävän hätäkeskuksesta paikalle noin kello 20.59, poliisin tiedotteessa kerrotaan.

– Poliisin saamien alkutietojen mukaan henkilöauto oli suistunut Kaskelantiellä ajosuunnassa tien vasemmalle puolelle ja päätynyt katolleen. Ajoneuvossa sisällä kaksi henkilöä, joista toinen jumissa autossa, eikä pääsen itse ulos, kertoo rikoskomisario Krista Vallila.Pelastuslaitos sai irrotettua onnettomuudessa autoon jumiin jääneen miehen ja hänet kuljetettiin sairaalaan tarkistettavaksi. Toinen onnettomuudessa osallisena ollut mies todettiin paikan päällä menehtyneeksi.

– Onnettomuuspaikalle tehtyjen havaintojen ja tutkimusten perusteella poliisi epäilee onnettomuuden syyksi ylinopeutta. Ajoneuvon vaurioista päätellen törmäysnopeus on ollut kova. Myös alkoholilla epäillään olleen osuutta tapahtuneeseen. Tapahtuma-aikaan oli pimeää ja onnettomuuspaikan tieosuus ei ole valaistu. Tie oli sateesta johtuen märkä ja lämpötila lähellä nollaa, Vallila sanoo.

Itä-Uudenmaan poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena sekä törkeänä kuolemantuottamuksena.

Aiheeseen liittyen